Kas

Okulumuz dördüncü sınıf öğrencileri ilimizde bulunan müzelere öğretmenleri ile birlikte gezi düzenlediler. Gezi kapsamında Atatürk ve Kongre Müzesi, Sivas Sanayi mektebi Müzesi ve Sivas Arkeoloji Müzelerini ziyaret edip yetkililerden bilgi aldılar.

Kas

Okulumuz çevreye duyarlı, gelecek nesillere sorumluluğun ifadesi olarak geri dönüşüme önem vermektedir. Hep birlikte atıkları geri dönüşümle değerlendirmeliyiz. Hedef SIFIR ATIK hep birlikte başarabiliriz. Okulumuzda atık kağıt, atık yağ toplanarak geri dönüşüm merkezlerine ulaştırılmaktadır.  Geri dönüşüme katkı sağlayan öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz

Ekm

29 Ekim 1923 te Cumhuriyet ilan edildi. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kuruluşunun 98. yılı kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile okulumuzda kutlandı. Güzel proğramda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Ekm

Okulumuz 4-D Sınıf Öğretmeni Sn.Müfide MANDI ve öğrencilerini almış oldukları eTwinning Kalite Etiketi için tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı. Aziz vatanımızın varlığı ve birliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor demokrasi  ve Milli Birliğimizin ebedi olmasını diliyoruz.

"MANDA VE HİMAYE KABUL EDİLEMEZ"

"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"