Kas

Okulumuz idare, öğretmenler, personel ve öğrencileri ile bahçede oyun alanı ve ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

Kas

ÇEDES kapsamında, her sınıftan edep ve ahlakıyla örnek olan öğrencilerimiz belirlenmiştir.Bu öğrencilerimizin fotoğrafları bir ay boyunca okul panosunda sergilenecek olup ödülleri de okul müdürümüz Fazlı KAMA tarafından kendilerine takdim edilmiştir.Öğrencilerimizi tebrik eder ;başarılı olmalarının yanında bir ömür ahlakıyla örnek bireylerde olmarını temenni ederiz.

Ekm

Yüzme sporunda 4. Sınıf öğrencilerimiz İl Birincisi olmuşlardır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri başladı.

Ekm

Çedes kapsamında 1.sınıf şubelerimize Dumlupınar kütüphanesi gezisi yapılmıştır. Gezide edep konulu, konuşma adabı ve görgü kuralları şarkılı anlatımı ile Nasrettin hoca gösterisi yapılmıştır.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü dolayısıyla tahliye tatbikatımızı başarılı bir şekilde tamamladık.

Eyl

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed'in SAV doğumu ve insanlığa örnek hayatı hakkında farkındalık oluşturmak için öğrencilerimize resfebe ile Hadis sergisi açılmıştır. Bu hafta açık olan sergimize tüm velilerimiz davetlidir.

Eyl

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Peygamber efendimiz Hz.Muhammed'in (SAV) doğumu ve örnek yaşantısı hakkında farkındalık oluşturmak için öğrencilerimize mevlid paketi ile birlikte birer Hadis-i Şerif metni dağıtılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.Kandilinizi tebrik ederiz.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necati YENER  okulumuzu ziyaret etti.Okulumuzun ihtiyaçları ve muhtemel sorunları hakkında gerekli talimatları vererek; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında  başarı dileklerinde bulunmuştur.

OKULUMUZDA GÖREV DEĞİŞİMİ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 16 Haziran 2023 tarihinde karnelerin dağıtımı ile sona erdi. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlık,mutlulukla iyi tatiller diliyoruz.

MİLLİ MÜCADELEDE KIRK KADIN KAHRAMANIMIZ

Sivas Valiliği Himayelerinde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında "Eğitimde İyi Örnekler "sergisine okulumuz öğretmenlerinden Saadet DÖNMEZ koordinesinde "Milli Mücadelede Kırk Kadın Kahramanımız " konulu çalışmamız sergilendi. Açılışı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde Valimiz Sayın Yılmaz ŞİMŞEK tarafınca gerçekleştirilen sergiye ilgi oldukça yoğundu. Sergimiz büyük beğeni ve takdir kazandı. Başta Saadet Öğretmenimizi ve velilerimizi tebrik ediyor. Kahramanlarımızı sevgi,saygı ve rahmetle anıyoruz.

MİLLİ VE YERLİ OTOMOBİLİMİZ TOGG OKULUMUZDA

Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Turan TOPGÜL Milli ve yerli gururumuz TOGG otomobilini öğretmen ,öğrenci ve velilerimizle buluşturdu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor öğrencilerimizin yeni projeler imza atmasını diliyoruz.

OKUL SPORLARI

ilimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen İLKOKUL FİZİKSEL ETKİNLİK OYUNLARI'na okulumuz dört dalda katılarak başarı sağladı.  Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.