SİVAS / MERKEZ - Cebecioğlu İlkokulu

Şbt

1979 yılında öğretmenliğe başlayan Ayşe Berkay Çilek öğretmenimiz 45 yıllık meslek hayatının ardından emekli oldu.Yetiştirdiği binlerce öğrenci ve okulumuza kattığı değer ve emeklerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki emeği ödenmez. Yolunuz açık olsun Berkay öğretmenim. Öğretmenimize sağlıklı ve hayırlı bir emeklilik hayatı diliyoruz.

Şbt

3.Sınıflar Arasında Yapılan Futbol Turnuvasında 3/C Sınıfı Birinci olmuştur.

Ock

100.Yıl etkinlikleri kapsamında Okulumuzda 4.sınıflararası bilgi yarışması düzenlendi.Yarışmaya toplamda dört grup katılmış olup En iyi dörtlü grubu yarışmayı birinci olarak tamamladı.Birinci olan grubumuz okul idaremiz tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.Katılımsağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ock

100.Yıl Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzda 3.Sınıflararası Bilgi Yarışması Düzenlendi.Yarışmaya toplamda dört grup katılmış olup Şimşekler Grubu yarışmayı birinci olarak tamamladı.Birinci olan grubumuz çeşitli hediyelerle okul müdürümüz Fazlı Kama tarafından ödüllendirildi. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

"Yüzyüze 100 Oyun" projesi ve "Geleneksel Oyunlar" projesi kapsamında Ocak Ayı oyunlarından Hacıyatmaz ve Bezirganbaşı oyunları, okulumuzda öğrencilerimiz tarafından çok zevkli şekilde oynandı.

Ock

Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından 04.01.2024 tarihinde okulumuz velilerine yönelik İlkyardım Eğitimi düzenlenmiştir. "İlkyardım hayat kurtarır." sloganıyla İlkyardım uygulamalarının yapıldığı seminere velilerimiz yoğun ilgi göstermiştir. Eğitimi veren Elif Sağanda hocamıza ve eğitime katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

100. Yıl etkinlikleri kapsamında okulumuz 4. sınıfları arasında futbol turnuvası düzenlendi.Turnuva finalinde 4/A ve 4/B sınıfları karşılaşmış olup,finali 4/A sınıfı kazanmış ve birinci olmuştur. Turnuvaya katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

HEDEFSPOR PROJESİ ALT BAŞLIĞINDA "HAYDİ ÇOCUKLAR OYUNA" PROJESİNİN ARALIK AYI OYUNLARINDAN "MALİKİ" OYUNU, ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN ÇOK SEVİLDİ.

Ara

Çedes kapsamında okulumuzda uygulanan Harezmi Eğitim Modeli Öğrenci ve Öğretmenleri, Sivas CÜ Veterinerlik Fakültesi'ne gezi düzenlemişlerdir. Çedes Aralık ayı değerlerinden "Merhamet ve Yardımseverlik" teması altında hayvan bakımı, hayvan hastanesi, şehrimizin simgesi olan Kangal Köpekleri hakkında detaylı bilgiler edinmişlerdir. Fakülte yetkililerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Bakanlığımızın belirlemiş olduğu "Yüzyüze 100 Oyun" kapsamında Geleneksel Oyunlarımız oynanmaya devam ediyor.

Ara

YERLİ MALI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SINIFLARIMIZ TARAFINDAN YAPILAN ETKİNLİKLER HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR. BU BAĞLAMDA OKUL MÜDÜRÜMÜZ FAZLI KAMA, KONUŞMA YAPIP KURDELA KESEREK TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİĞİNİ İFADE ETMİŞTİR.

Ara

Okulumuz 2. sınıfları, Çedes kapsamında Gençlik Merkezi'ne giderek çay ikramı eşliğinde okuma yaparak, müzik dinleyip videolar seyrederek eğlenceli vakit geçirdiler.

Gençlik Merkezi yetkililerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Kasım ayı Edep ve Ahlakıyla Örnek Öğrencilerimiz ile 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ile ilgili okulumuzda yapılan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Resim yarışması dereceye giren öğrencilerimiz:

1. Gökçe GÜÇYETMEZ (2/D)

2. Mehmet Emin YILDIRIM (3/B)

3. Buğlem ASLAN (4/B)

Ayın öğrencilerini ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda ÇEDES Kapsamında Kasım ayı değeri olan sorumluluk bilinci çerçevesinde mağdur ve mazlum Filistin halkı yararına yardım kermesi düzenlenmiştir.Başta velilerimiz olmak üzere öğretmen,öğrenci ve tüm çalışanlarımıza sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Kermeste elde edilen gelir Türkiye Diyanet Vakfı yetkililerine makbuz ve tutanak karşılığı teslim edilmiştir.