SİVAS / MERKEZ - Cebecioğlu İlkokulu

Cebecioğlu İlkokulu

Emek Mahallesi 7. Sokak No 6 Merkez / Sivas
Vizyon
Toplum içindeki rollerini iyi bilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurulabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, teknolojik gelişmelere açık, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan geliştiren nitelikli çağdaş, demokratik, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
•Öğrencilerimizin yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili ve özgüvenli olmalarını sağlama,hayata ve bir üst öğrenime hazırlamaktır. •Öğrencilermizi ülkesine ve tüm insanlığa yaralı,araştırıcı,üretici,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir. •Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri için her türlü destek ve ortamı sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İLKOKUL NORMAL- ANASINIFI İKİLİ
DOĞALGAZ
Ulaşım
Sivas Merkezden Belediye Özel Halk Otobüsleri ile sağlanmaktadır. Şirinevler-Tuzlugöl Cumartesi Pazarı- Tuzlugöl