Çedes kapsamında edep ve ahlakıyla örnek olan öğrenciler ödüllendirildi.

Mrt

Çedes kapsamında vatanseverlik değerinin  işlenmesi anlamında sınıflarda yapılan İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında sınıf birincileri seçildi.Sınıf birincilerine madalya verildi.

Mrt

Çedes mart ayı değeri kapsamında  Cebecioğlu İlkokulu olarak şehitlerimize duyduğumuz vefa duygusunu geliştirmek için okulumuzun yakınındaki Adem Cami'nde mevlid okutularak cemaate hurma ikram edildi.

Mrt

Kitap okumanın ve kütüphanelerin öneminin bir kez daha hatırlanacağı hafta kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

Hedef Projesi “Dilimizin Zenginlikleri”Kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi TÖMER ( Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi) İşbirliğinde Yabancı Öğrenciler ile Okulumuz Öğrencilerini okulumuzda Türkçe konuşma etkinliği için buluşturduk.

Mrt

Okulumuzda,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün anlam ve önemini vurgulayan program düzenlendi.

Mrt

ÇEDES kapsamında mart ayı  vatanseverlik bilinci oluşturma anlamında çeşitli malzeme ve tekniklerle yapılan bayrak sergisi düzenlenmiştir.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederüz.

Mrt

Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber,

Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber.

ÇEDES Mart ayı VATANSEVERLİK kapsamında vatansever bireyler yetiştirmek ve şehitlik bilincini yerleştirmek için okulumuz 3 ve 4.sınıflarımızla Yukarı Tekke Şehitlikleri ile Şehitler müzesine gezi düzenledik. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır!

Mrt

Edep ve ahlakıyla örnek olan ayın öğrencileri ile yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize uzay ve havacılık alanında farkındalık oluşturmak için Sivas Buruciye Sanat Merkezindeki Gezegenevi veya Gökevi diyebileceğimiz Planetaryumda;  özel olarak hazırlanmış küresel bir kubbe altında belirli sayıda koltuk ve bir görüntüleme sistemi ile sanal bir gökyüzü gösterimi izletildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Cebecioğlu İlkokulu olarak "mega, süper" kelimelerinin karşılığı olan "TAVATIR" kelimesini çalışıyor ve öğreniyoruz.

Mrt

Ayın öğrencileri ve dilimizin zenginikleri  ile yeşilay,resim ,şiir dalında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ailelerimizin de katılımıyla Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 3/D sınıf öğretmeni Fatma Üzümcü ve öğrencileri Dilimizin zenginliklerini etkin ve kalıcı hale getirmek ile farkındalık oluşturmak için deyim ,atasözü, özdeyiş vb. sözlerle sergi açtılar. Ellerinize sağlık Fatma hocam ve 3/D sınıfı.

Şbt

1979 yılında öğretmenliğe başlayan Ayşe Berkay Çilek öğretmenimiz 45 yıllık meslek hayatının ardından emekli oldu.Yetiştirdiği binlerce öğrenci ve okulumuza kattığı değer ve emeklerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki emeği ödenmez. Yolunuz açık olsun Berkay öğretmenim. Öğretmenimize sağlıklı ve hayırlı bir emeklilik hayatı diliyoruz.

Şbt

3.Sınıflar Arasında Yapılan Futbol Turnuvasında 3/C Sınıfı Birinci olmuştur.